Accommodatie zalen

“De Luifel” beschikt over diverse accommodatie mogelijkheden:
– De Rank, een zaal voor 120 pers.
– De wintertuin (serre) 60 pers.
– De bibliotheek 20 pers.
– Sfeervol restaurant annex prachtig Grand Cafe.

De Rank is geschikt voor meerdere doeleinden, zoals besloten feesten, recepties, vergaderingen, seminars en lezingen. Tevens kan deze zaal worden verdeeld in kleinere zalen en worden gekoppeld aan de wintertuin en het restaurantgedeelte met bibliotheek. De Rank is geschikt voor maximaal 120 personen, met uitbreiding van de drie bovengenoemde gedeeltes van “De Luifel” tot een maximum van 250 personen. Deze zaal beschikt tevens over een bar en een open haard, eigen garderobe en ingang.

De serre (wintertuin) is een multifunctioneel restaurantgedeelte dat tevens kan worden afgehuurd voor gelegenheden en is in de zomer extra aantrekkelijk door de unieke dakconstructie (het dak is in zijn geheel te openen) zodat u in de buitenlucht feestelijk kunt genieten.

De bibliotheek is vooral geschikt voor kleine zakelijke of bestuurs bijeenkomsten of, gekoppeld aan het restaurantgedeelte, geschikt voor familie- of zakelijke diners. De capaciteit van dit zaaltje is maximaal 20 personen. vergroot met het restaurantgedeelte voor 60 personen.

Het Grand Cafe is ook af te huren voor recepties of kleine intieme feesten max. capaciteit 100 pers.

Alle gelegenheden hebben hun eigen luchtzuiveringssysteem en de vergaderzalen zijn airconditioned.
Eigen parkeergelegenheid voldoende aanwezig.
Wifi en vergaderbenodigheden zoals beamer etc voorhanden.

De Luifel , de accommodatie voor alle gelegenheden!

Accommodatie zalen

Meer informatie of direct een afspraak maken?